Onze Ouderraad dit schooljaar

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier meegewerkt aan de verschillende activiteiten die de OR in samenspraak met school organiseert. Mijn naam is Delphine Béguin, mama van Didier (groep 7b) en Mathis (groep 5b) en ik ben de voorzitter van de ouderraad. Samen met het enthousiaste team van OR-leden zorgen wij ervoor dat de kinderen hele leuke activiteiten kunnen doen. Heb je ook interesse om jouw steentje bij te dragen aan de OR, spreek mij aan op school of stuur een e-mail. En vergeet niet het Dassenbericht te lezen om op de hoogte te blijven wat wij zoal doen.

Ik ben Patricia de Groot, secretaris van de ouderraad en  moeder van Noa (groep 5A) en Zeth (3A).  Ik werk als creatief projectmanager bij een reclamebureau en vind het erg leuk om leuke activiteiten voor de kinderen te bedenken en uit te voeren. Zo zorgen we er samen voor dat onze kinderen een leuke basisschooltijd hebben! 

Mijn naam is Bart Henselmans en ik ben de penningmeester van de ouderraad. Ik ben de vader van Timo (groep 7b) en Pim (groep 3b) Ook dit jaar hebben we als OR weer een hoop leuke activiteiten gepland voor de kinderen. Ik heb er in ieder geval zin in!

Ik ben Nina Veugelers, moeder van Colin (groep 7B) en Ian (groep 5B). Ook dit jaar ben ik weer de vice-voorzitter van OR. Samen met de rest van de OR hebben we weer leuke dingen voor school en dan vooral de kids, op de planning staan. Ik kijk ernaar uit om daar weer bij te kunnen en mogen helpen.

Ik ben Anke Prins, getrouwd met Bas en moeder van Suus en Tim. Suus is 9 en zit in groep 6a en Tim is 6 en zit in groep 3b. Sinds 3 jaar zit ik bij de OR. Wat fijn dat we afgelopen jaar eindelijk weer een heel eind als vanouds uit konden pakken! Ik heb genoten bij de Avondvierdaagse, al die blije snoetjes.
En daar gaan we dit jaar gewoon mee door. De agenda zit al boordevol leuke plannen. Mocht je daar nog ideeën of feedback voor hebben, dan mag je me altijd aanspreken.  

Ik ben Monique, trotse mama van Julian uit groep 8a, Thijmen uit groep 6a en Fenne die alweer in de tweede klas op het Eckart zit! Dit is voor mij het vijfde schooljaar in de OR. Ik vind het super leuk en gezellig om samen met de andere ouders uit de OR de activiteiten op school te organiseren. Zo ben ik een beetje betrokken bij wat er op school speelt en ook mijn kids vinden het leuk dat ik regelmatig op school rondloop!

Een school dat een fijne sfeer heeft, leuke activiteiten organiseert voor haar leerlingen en waar ook de ouders zich prettig voelen: dat lukt alleen met de betrokkenheid van ouders. Want wat wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit alles mogelijk te maken. Mijn naam is Marjorie Franssen en de moeder van Madelief, Annemijn en Olivier. Madelief is na fijne jaren op de Dassenburcht en een fantastisch jaar in groep 8, dit schooljaar begonnen op het Eckart. Dochter Annemijn zit in groep 8 en Olivier op SO De Berkenschutse. De ouderraad is een gezellige en sociale club. Ik vind het leuk om samen met hen allerlei activiteiten te organiseren. Het is dankbaar werk  als je merkt dat de kinderen enthousiast zijn over wat voor leuks er allemaal gebeurt op school.

Mijn naam is Marlies, en ik ben moeder van 2 dochters, waarvan de jongste in groep 6 en de oudste in groep 8 zit van de Dassenburcht. Vanaf het schooljaar 2018-2019 ben ik het OR team komen versterken en dat is erg leuk. Het is fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden op school, die zorgen voor een onvergetelijke basisschooltijd voor de kinderen. Bovendien is het leuk om deel uit te maken van een team enthousiaste ouders die dit allemaal mogelijk maken!

Mijn naam is Maartje. Ik ben de moeder van Fenna in groep 7a en Hugo in groep 5b. Ik ben zelf werkzaam als leerkracht in Helmond, waar ik met heel veel plezier werk.  Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij de school en mee te denken en te helpen bij activiteiten voor de kinderen.  Een school met een enthousiaste OR  zorgt denk ik voor een leuke tijd voor de kinderen. Ik vind het leuk dat ik deel mag uitmaken van deze OR.

Mijn naam is Karin Oomen, moeder van Sofie in groep 6b en Sanne in groep 3b.  Het is fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden voor de kinderen. Schoolactiviteiten zijn erg belangrijk voor een fijne tijd op de basisschool en daar help ik graag aan mee! 

Ik vind het leuk om samen met andere enthousiaste ouders mee te denken en een bijdrage te leveren aan een leuke en fijne schooltijd voor onze kinderen. Mijn naam is Martine en ik ben de trotse mama van Liv (groep 8) en Nina (groep 5). Ik heb veel zin om er een leuk schooljaar van te maken!

Ik ben Winanda. Samen met mijn man Stefan en zoontjes Tygo en Jimmy wonen we sinds 2 jaar in Nuenen. Tygo zit in groep 6b en Jimmy zit in groep 2d. Dit is voor mij dus het 2e schooljaar in de OR. Ik heb weer zin om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Samen met anderen een activiteit voorbereiden en organiseren, daar word ik blij van! Ook vind ik het super om op deze manier op school rond te kunnen lopen en de kinderen te zien. We gaan er samen een mooi schooljaar van maken!

Hoi! Ik ben Esther en ik ben de trotse mama van Minke (5 jaar - groep 1/2a). Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij diverse activiteiten op school. Daarnaast is het erg fijn om te zien dat ook mijn dochter er enorm van geniet dat ik regelmatig op school aanwezig/zichtbaar ben. Ik hoop dat we met deze enthousiaste ouderraad ook dit schooljaar weer heel veel leuke activiteiten mogelijk kunnen maken en de kinderen een fijne tijd en mooie herinneringen kunnen (mee)geven. Mocht je vragen of ideeën hebben spreek me dan gerust een keer aan!