Onze Ouderraad dit schooljaar

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier meegewerkt aan de verschillende activiteiten die de OR in samenspraak met school organiseert. Mijn naam is Delphine Béguin, mama van Didier (groep 6) en Mathis (groep 4b) en ik ben de voorzitter van de ouderraad. Samen met het enthousiaste team van OR-leden zorgen wij ervoor dat de kinderen hele leuke activiteiten kunnen doen. Heb je ook interesse om jouw steentje bij te dragen aan de OR, spreek mij aan op school of stuur een e-mail. En vergeet niet het Dassenbericht te lezen om op de hoogte te blijven wat wij zoal doen.

Nina Veugelers, vorig jaar als aspirant-lid deelgenomen aan de ouderraad en sinds dit jaar ondersteun ik als vicevoorzitter. Mijn twee jongens Colin (groep 6) en Ian (groep 4b) vinden het super leuk dat ik zo meer zichtbaar ben op school. En daar doe ik het voor, kinderen enthousiast maken met leuke activiteiten.

 

 

Ik ben Patricia de Groot, moeder van Noa (groep 4A) en Zeth (1/2B).   Vorig jaar heb ik al mogen meekijken met de ouderraad en sinds dit schooljaar ben ik lid van de ouderraad. Ik heb daarbij het stokje mogen overnemen van Jeroen als secretaris.  Daarnaast werk ik als creatief projectmanager bij een reclamebureau en vind ik het erg leuk om leuke activiteiten voor de kinderen te bedenken en uit te voeren. Zo zorgen we er samen voor dat onze kinderen een leuke basisschooltijd hebben! 

Mijn naam is Bart Henselmans en ik ben sinds dit schooljaar lid van de OR. Hierin heb ik de functie van penningmeester overgenomen van Anne van Och. Ik ben de vader van Timo (groep 6) en Pim (groep 1/2a) Ook dit jaar hebben we als OR weer een hoop leuke activiteiten gepland voor de kinderen. Hopelijk kunnen deze weer allemaal doorgaan dit jaar. Ik heb er in ieder geval zin in!

Ik ben Anke Prins, getrouwd met Bas en moeder van Suus en Tim. Suus is 8 en zit in groep 5a en Tim is 5 en zit in groep 1/2a. Sinds 2 jaar zit ik bij de OR. Vorig jaar was natuurlijk een bewogen jaar, op alle vlakken! Veel dingen mochten opeens niet meer doorgaan. Het mooie aan deze OR vind ik dat er desondanks manieren zijn gevonden om toch iets voor onze kinderen te betekenen. En daar gaan we dit jaar mee door. Hopelijk kunnen we weer een heel eind onze oude plannen op gaan pakken. Mocht je daar nog ideeën of feedback voor hebben, dan mag je me altijd aanspreken.  

Ik ben Monique, trotse mama van Julian uit groep 7, Thijmen uit groep 5a en Fenne die sinds dit schooljaar op het Eckart zit! Dit is voor mij het vierde schooljaar in de OR. Ik vind het super leuk en gezellig om samen met de andere ouders uit de OR de activiteiten op school te organiseren. Zo ben ik een beetje betrokken bij wat er op school speelt en ook mijn kids vinden het leuk dat ik regelmatig op school rondloop!

Ik ben Candy, moeder van twee meiden Saar (groep 6/7) en Lot (groep 4a). Ik vind het fijn om samen met andere ouders een leuk (feest) programma voor alle kinderen op school te organiseren. Niet alleen ik beleef er plezier aan, maar ook onze meiden vinden het superleuk dat ik bij bijzondere momenten op school te vinden ben. Nu hopen we natuurlijk dat we dit schooljaar geen beperkingen meer gaan krijgen met Corona! Dit wordt mijn vierde jaar als OR-lid. Ik heb zin om er samen een topjaar van te maken! Heb je vragen of goede ideeën, spreek me gerust aan!

Een school dat een fijne sfeer heeft, leuke activiteiten organiseert voor haar leerlingen en waar ook de ouders zich prettig voelen: dat lukt alleen met de betrokkenheid van ouders. Want wat wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit alles mogelijk te maken. Mijn naam is Marjorie Franssen en de moeder van Madelief (groep 7), Annemijn (groep 7) en Olivier (SO De Berkenschutse).
De ouderraad is een gezellige en sociale club. Ik vind het leuk om samen met hen allerlei activiteiten te organiseren. Het is dankbaar werk  als je merkt dat de kinderen enthousiast zijn over wat voor leuks er allemaal gebeurt op school.

Mijn naam is Marlies, en ik ben moeder van 2 dochters, waarvan de jongste in groep 5 en de oudste in groep 7 zit van de Dassenburcht.
Vanaf het schooljaar 2018-2019 ben ik het OR team komen versterken en dat is erg leuk. Het is fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden op school, die zorgen voor een onvergetelijke basisschooltijd voor de kinderen. Bovendien is het leuk om deel uit te maken van een team enthousiaste ouders die dit allemaal mogelijk maken!

Mijn naam is Maartje en  moeder van  Fenna in groep 6/7 en Hugo in groep 5b. Ik ben zelf werkzaam als leerkracht in Helmond, waar ik met heel veel plezier werk.  Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij de school en mee te denken en te helpen bij activiteiten voor de kinderen.  Een school met een enthousiaste OR  zorgt denk ik voor een leuke tijd voor de kinderen. Ik vind het leuk dat ik deel mag uitmaken van deze OR.

Mijn naam is Karin Oomen, moeder van Sofie in groep 5b en Sanne in groep 1/2a.  Het is fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden voor de kinderen. Schoolactiviteiten zijn erg belangrijk voor een fijne tijd op de basisschool en daar help ik graag aan mee! 

Ik vind het leuk om samen met andere enthousiaste ouders mee te denken en een bijdrage te leveren aan een leuke en fijne schooltijd voor onze kinderen. Mijn naam is Martine en ik ben de trotse mama van Liv (groep 7/8) en Nina (groep 4a). Ik heb veel zin om er een leuk schooljaar van te maken!

Ik ben Winanda. Vorig jaar ben ik samen met mijn man Stefan en zoontjes Tygo en Jimmy in Nuenen komen wonen. Tygo zit in groep 5b en Jimmy komt vanaf december gezellig hier op school, want dan wordt hij 4 jaar. Dit is voor mij dus het eerste schooljaar in de OR. Ik heb zin om leuke activiteiten voor de kinderen te organiseren. Samen met anderen een activiteit voorbereiden en organiseren, daar word ik blij van! Ook vind ik het super om op deze manier op school rond te kunnen lopen en de kinderen te zien. We gaan er samen een mooi schooljaar van maken!