Ons team

Leerkrachten

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsassistenten

Onderwijsondersteunend personeel

Margareth Bosse

Administratief medewerkster

Ik ben Margareth Bosse en werk al jaren met veel plezier op De Dassenburcht waar ik de administratie verzorg.

Corina Lodewijk

Groep 1/2a

Mijn naam is Corina Lodewijk. Ook dit jaar mag ik weer les geven aan de kleuters die starten op De Dassenburcht. Een fantastische leeftijd om de wereld spelend te ontdekken. Ik bedenk graag samen met de kinderen wat ze willen leren. In een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn gaan we samen op zoek naar antwoorden.  We werken op De Dassenburcht in thema’s en ik vind het heerlijk om daar mijn fantasie en creativiteit op los te laten. Samen met mijn man Frank en onze twee dochters woon ik in Nuenen. In mijn vrije tijd fröbel ik graag: ik hou van tekenen, schilderen en maak ik poppen van vilt. Ook lees ik graag een boek en wandel ik graag in de natuur.  Ik heb zin in weer een nieuw schooljaar!

Berbel van Duppen

Onderwijsassistente

Even voorstellen mijn naam is Berbel van Duppen. Dit is mijn eerste schooljaar op de Dassenburcht, een nieuwe uitdaging in het mooie Nuenen. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de creatieve sector, heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Inmiddels ben ik werkzaam geweest op verschillende scholen in Deurne en Eindhoven. Als onderwijsassistent ondersteun ik mijn collega’s daar waar nodig is. Ik vind het belangrijk dat elk kind wordt ‘gezien’ en de mogelijkheid krijgt door (extra) ondersteuning zich te kunnen blijven ontwikkelen op zijn of haar niveau. Met mijn creatieve achtergrond wil ik de kinderen graag uitdagen om ook hun creatieve talenten te ontdekken. Samen met de kinderen gaan we er een leuk en leerzaam schooljaar van maken! 

Ellen Fransen

Groep 1/2a, 1/2c en interne vertrouwenspersoon

Mijn naam is Ellen Fransen. Ik woon in Nuenen en heb een dochter van 9 jaar en een zoontje van 5 jaar. Dit schooljaar wordt mijn vierde jaar op basisschool de Dassenburcht. Ik heb het erg naar mijn zin en het werken met kleuters is iedere dag een feest. Het aanstekelijke enthousiasme van kleuters en hun onderzoekende houding is voor mij als leerkracht iedere dag een cadeautje.

Ik houd van een fijne en gezellige sfeer in de klas, zodat ieder kind zich prettig en veilig voelt. Dat is ook de basis voor een goede leeromgeving. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.

Anouk Smulders

Groep 1/2b en ICT'er

Mijn naam is Anouk Smulders, ik ben 25 jaar oud en woon in Nuenen. Dit schooljaar is mijn tweede jaar op de Dassenburcht. Ik zal dit jaar van maandag t/m vrijdag te vinden zijn in groep 1-2B. Een positief klassenklimaat, veiligheid, vertrouwen en een prettig contact met zowel kinderen als ouders staan voor mij centraal. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen als individu en zich prettig voelen in de groep. Door een luisterend oor te bieden en de kinderen te motiveren hoop ik ze optimaal te stimuleren.

 

We maken er samen een leuk, leerzaam en gezellig jaar van!

Anja de Zeeuw

Groep 1/2c

Mijn naam is Anja de Zeeuw. Dit schooljaar sta ik op dinsdag t/m vrijdag in groep 1/c.

 

Met veel plezier werk ik met de kleuters; ik vind het heerlijk om van deze leeftijdsgroep de ontwikkeling te volgen en te begeleiden. Elk schooljaar is het weer een genot om te ervaren hoe een net vierjarige in de groep opgenomen wordt en samen met de andere kleuters spelenderwijs elke dag weer wat leert of ontdekt.

 

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en gewaardeerd voelen, respectvol met elkaar om leren gaan en zich spelenderwijs/ontdekkend met behulp van verschillende activiteiten en materialen ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen lekker in hun vel zitten, trots zijn op wie ze zijn en op wat ze al kunnen. Zelfstandigheid probeer ik zoveel mogelijk te stimuleren; ik doe graag een stapje terug om kinderen zelf een oplossing te laten bedenken en dingen uit te laten proberen. Het kan er soms wat chaotisch uitzien maar mbt. het zelf ervaren, het proces en de leeropbrengst is dat het wel waard.

Naast juf, ben ik moeder van een volwassen dochter en zoon. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn maatje Bob. Met de camper, fiets of wandelschoenen ontdekken wij de wereld om ons……..genieten!

 

Ik heb weer heel veel zin in om dit schooljaar met de kleuters op ontdekkingstocht te gaan.

 

Michelle Pillaerds

Groep 1/2d en ICT'er

Ik ben Michelle Pillaerds en ik ben 25 jaar. Dit wordt mijn derde jaar hier op school. Afgelopen twee jaar vond ik het erg leuk om voor het eerst een eigen klas te hebben sinds ik was afgestudeerd. Dit jaar heb ik er ook weer erg veel zin in! Ik vind het erg leuk om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en ze op deze manier zelf dingen te laten ontdekken. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen op hun eigen niveau werken en dit is gelukkig goed bij de kleuters te realiseren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om terrasjes te pakken met vrienden en boulder ik graag. Ik heb erg veel zin in het nieuwe schooljaar en kijk er naar uit om weer nieuwe kinderen en ouders te ontmoeten.

Yvonne Boeren

Groep 1/2d en eventmanager

Hallo, ik ben Yvonne Boeren, ik ben geboren en getogen in Nuenen en woon samen met mijn man en 3 kinderen. Binnen Nuenen vind je me op allerlei plekken terug, vooral als er iets gezelligs te doen is. Ik ben nu bijna 20 jaar leerkracht op verschillende basisscholen in de omgeving. Binnen de Dassenburcht ben ik voornamelijk bezig met het organiseren van de vele evenementen in het jaar. Samen met ons team, de ouderraad en de hulp van vele ouders gaan we er zeker iets leuks van maken! Daarnaast ben ik in elke groep inzetbaar als leerkracht. Mocht je ooit vragen, opmerkingen of tips hebben, dan hoor ik het graag.

 

Groetjes!

Heidy van den Broek

Groep 3a en onderbouwcoördinator

Mijn naam is Heidy van den Broek.  Al vele jaren ben ik een vast gezicht op De Dassenburcht. Ik woon in Nuenen en heb samen met mijn man drie kinderen, 2 zoons van 23 en 15 jaar en 1 dochter van 21 jaar. Ik vind het erg leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen en daarnaast sta ik elke weekend enthousiast langs het sportveld om mijn kinderen aan te moedigen. Het enthousiasme en spontane van jonge kinderen spreekt me erg aan. In groep 3 voel ik met helemaal op mijn plek. De inzet van spelend en bewegend leren vind ik een hele mooie aanvulling op het leerproces. Ik vind het geweldig om te zien wat de kinderen aan het eind van het schooljaar allemaal hebben geleerd, dat geeft mij een enorm trots gevoel. Ik vind het ook belangrijk dat kinderen lekker in hun vel zitten. Alleen dan kun je er uit halen wat er in zit. Naast groepsleerkracht ben ik ook bouwcoördinator van de groepen 1, 2 en 3. Ik vind het interessant om deel uit te maken van het MT en mee te denken over het vormgeven van het onderwijs op onze school.

 

Ik heb er zin in!!

Sandra van Deijck

Groep 3a

Ik ben Sandra van Deijck, 47 jaar, en ik woon samen met mijn man Jules en onze zoon Coen in Veldhoven. Ik werk sinds februari 2023 met heel veel plezier op Brainportschool de Dassenburcht.  Ik geniet van het werken met kinderen. Kinderen dagen mij uit en inspireren mij. We leren van en met elkaar, elke dag opnieuw. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in de groep. Pas dan kun je tot ontwikkeling komen en je talenten ontplooien.  Ik geef les in groep 3, een jaar waarin uw kind heel veel leert. Ik vind het geweldig om de enorme groei van uw kind van zo dichtbij mee te mogen maken. 

 

We gaan er een mooi schooljaar van maken samen!  

Jill Rovers

Groeps 3b en NT2 specialist

Mijn naam is Jill Rovers. Ik geef dit jaar 5 dagen in de week les in groep 3b. Dit is voor mij een mooie uitdaging. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien in het leesproces waar ze aan gaan beginnen. Het mooie aan groep 3 vind ik dat de kinderen veel spelenderwijs kunnen leren, maar ook dat de kinderen kunnen wennen aan de structuur die in groep 3 aangeboden wordt. Ik sta met veel plezier voor de klas. Ik geniet van de ontwikkelingen die de kinderen maken en probeer de kinderen zoveel mogelijk te laten groeien op hun eigen leerniveau. Ik ondersteun de kinderen tijdens de lessen, maar wel op een manier waarbij de kinderen zelf ontdekkend aan het werk zijn. Ik ben een juf die structuur en duidelijkheid belangrijk vindt. Dit alles zorgt voor veiligheid in de groep en dat kinderen kunnen zijn wie ze zijn.

 

Mijn specialisatie op NT2 gebied zal ik voortzetten op schoolniveau. We gaan kijken hoe we de begeleiding aan kunnen bieden in de klassen zelf. Ik kijk uit naar dit gezellige schooljaar!

Groetjes,

Humphrey van Mierlo

Groep 4a

Sjoukje Douma

Groep 4a

Ik ben Sjoukje. Ik sta samen met Marianne in groep 4 A.  Één dag sta ik voor de groep. Één dag ben ik ambulant voor beide groepen 4. Dit geeft ons de mogelijkheid om groep overstijgend én in een kleinere setting te werken met de kinderen. Dit vind ik zelf erg leuk om te doen en vind ik zeer waardevol voor de groepen! In februari 2023 ben ik begonnen op de Dassenburcht. Ik woon met mijn vriend en onze twee kinderen in Nuenen. In mijn vrije tijd ga ik graag de natuur in, sport ik, zoek ik vrienden op en ga ik op pad met het gezin. Ik hou van gezelligheid en lol maken met elkaar! Dit zoek ik ook op in de kleine en spontane dingen.  

 

Evelien Tielemans

Groep 4b

Hoi allemaal,
Ik ben Evelien Tielemans, 33 jaar oud, partner van Sander en moeder van 2 lieve dochters; Jara van bijna 3 jaar en Imke van 5 maanden. We wonen in het gezellige en mooie Lieshout.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, een concert te bezoeken en ben ik graag creatief bezig. Naast mijn gezin en mijn hobby’s vind ik het heel leuk om juf te zijn en met kinderen te werken. Ze zijn ontzettend puur, leergierig en enthousiast. Het is heel mooi en bijzonder om iets bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Dit jaar sta ik voor het 4e jaar in groep 4 en kijk ik er weer naar uit om er samen een fijn en leerzaam jaar van te maken.

Groetjes,
Evelien

Chantal Hageman

Groep 4b

Ik ben Chantal Hageman, 28 jaar oud, vrouw van Robbie en moeder van Inoah (7), Boaz (4), Jeüs (3) en Eva (0). Wij wonen in Nuenen en Inoah en Boaz zitten ook bij de Dassenburcht op school. Het kan dus zijn dat je mij niet alleen als juf, maar ook als moeder op school ziet. Ik vind het fijn om samen met mijn gezin leuke dingen te doen en spelletjes te spelen. Dit jaar sta ik voor het eerst in groep 4. Ik vind het belangrijk om een goede band op te bouwen met de leerlingen, dat iedereen zichzelf kan zijn en het samen groeien door en met elkaars talenten. We gaan er een fijn jaar van maken!

Rico van Doren

Groep 5a, middenbouwcoördinator en rekenspecialist

Mijn naam is Rico van Doren. Ik ben 33 jaar en woon samen met mijn vriendin en onze pasgeboren zoon in Eindhoven. Dit schooljaar ga ik samen met Susan weer enthousiast aan de slag in groep 5a.

 

Ik vind het belangrijk om samen met kinderen te kijken naar wat ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op deze manier pas ik mijn onderwijs aan op de (onderwijs)behoeften en interesses van elk kind. Dit leidt tot plezier en motivatie bij kinderen, wat ik belangrijke voorwaarden vind om tot resultaat en ontwikkeling te komen bij kinderen. Het geeft me plezier en voldoening om op deze manier met kinderen te werken.

 

Naast groepsleerkracht ben ik ook middenbouwcoördinator en rekenspecialist. Elke woensdag ben ik hier mee bezig op school. Ik vind het interessant en ik zie het als een uitdaging om mee te denken en bij te dragen aan het verbeteren en vernieuwen van het (reken)onderwijs op De Dassenburcht.

 

We maken er samen een geweldig en leerzaam jaar van!

Susan Roosen

Groep 5a

Ik ben Susan Roosen, 48 jaar en woon met mijn partner en onze 3 kinderen: Stan 17 jaar, Cleo 15 jaar en Julie 12 jaar in Geldrop. Dit jaar ga ik weer met veel plezier samen met Rico aan de slag in groep 5A.  Naast mijn werk ga ik graag met mijn gezin naar de zon en de sneeuw. Ook wandel ik graag met onze hond Raffie. In het weekend moedig ik enthousiast mijn sportieve kids aan.

 

Loop gerust een keertje binnen, tot snel!

Vreni van den Heuvel

Groep 5b en taalcoördinator

Met veel plezier werk ik sinds 2017 op De Dassenburcht. Ik vind het belangrijk dat de kinderen met plezier naar school komen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen. Door onder andere enthousiasme en structuur draag ik daar graag een steentje aan bij!

Lian Geris

Groep 1-2c en 5b

Ik ben Lian Geris en woonachtig in Aarle-Rixtel. Na vele jaren te hebben gewerkt op Brukelum in Aarle-Rixtel heb ik de overstap gemaakt naar de vaste vervangerspool van onze stichting. Daarbij vervang ik de langdurige vervangingen binnen de scholen van onze stichting. Momenteel dus op de Dassenburcht voor juf Ellen. Op maandag werk ik in groep 1-2C, op woensdag verzorg ik ondersteunende werkzaamheden in de kleutergroepen en op donderdag en vrijdag werk ik in groep 1-2A.

Ik geniet van het werken met kinderen waarbij ik een klein deel mag zijn binnen het leven en de ontwikkeling van jullie kinderen.

Ik heb zelf twee volwassen kinderen, Frank en Suzan. Frank woont ook in Aarle-Rixtel en Suzan heeft haar heil gezocht in Australië.

Behalve van het werken met kinderen houd ik ook van wandelen met mijn hond, lezen en naar de bioscoop gaan.

Ik wil eindigen met een spreuk: Verwondering is het begin van alle wijsheid. 

Daisy van de Langenberg

Groep 6a en NT2 specialist

Ik ben Daisy van de Langenberg, 30 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Geldrop. In 2017 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik met veel plezier op Brainportschool de Dassenburcht.  

  

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en zich thuis voelen. Door in gesprek te gaan met elkaar en de kinderen mee te laten denken over de gang van zaken in de groep, wil ik ervoor zorgen dat iedereen nieuwsgierig en betrokken is. Ieder kind heeft talenten die naar mijn mening zoveel mogelijk benut moeten worden om zo te kunnen leren van en met elkaar.   In mijn vrije tijd doe ik gezellige dingen met vriendinnen, ben creatief bezig of lekker buiten in de frisse lucht aan het sporten.   Ik heb er veel zin in, we gaan er samen een fijn en leerzaam schooljaar van maken! 

Janneke Vercoelen

Groep 6b

Ik heb het mooiste beroep van de wereld! En daar geniet ik iedere dag van.

Kim Verheggen

Groep 6b

Hallo allemaal! Mijn naam is Kim Verheggen, ik ben 22 jaar oud en woon in Nuenen. Het afgelopen schooljaar ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs aan Hogeschool de Kempel. Dit heb ik mogen doen op basisschool De Dassenburcht, waardoor de school en kinderen mij al bekend zijn. Ik kijk er dan ook naar uit om dit schooljaar als juf te mogen starten in groep 4b (vervanging tot aan de herfstvakantie), samen met meester Marvin! Wat ik erg belangrijk vind, is het hebben van een goede sfeer in de klas, waarbij de band tussen leerlingen maar ook tussen leerling en leerkracht niet vergeten moet worden. Een klas waarin elk kind zich veilig en gehoord voelt en waarbij de kinderen met veel plezier de schooldag starten, is dan ook iets waar ik erg naar streef. Door een luisterend oor te bieden en kinderen te motiveren hoop ik kinderen te mogen helpen binnen hun ontwikkeling!

 

Ik kijk er erg naar uit om komend schooljaar weer te beginnen!

Emmy van Gestel

Groep 7a en (O)ICT'er
Mijn naam is Emmy van Gestel. Ik ben 26 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. Al vanaf toen ik zelf nog een kind was wist ik al dat ik voor de klas wilde staan. Mijn passie voor het onderwijs is ontstaan omdat ik de eerlijk- en puurheid van kinderen erg mooi vind. Iedere dag heb ik weer een lach op mijn gezicht wanneer we samen weer een hoop nieuwe dingen hebben geleerd. Je maakt me blij met het doen van leuke dingen. Ik houd ervan om te gaan wandelen, gezellig te kletsen, een leuk spel te doen of om lekker uit eten te gaan.
Ook zet ik mij in voor het ICT-onderwijs op de Dassenburcht. Dit houdt in dat we er voor zorgen dat onze leerkrachten en leerlingen basisvaardig zijn op het gebied van ICT.
Ik heb er heel veel zin in om er een leuk en leerzaam schooljaar van te maken.

Chantal van Doren

Groep 7b, rekenspecialist en HB specialist

Mijn naam is Chantal van Doren en ben 36 jaar. Ik werk op maandag en woensdag in groep 7B. Op dinsdag werk ik buiten de klas met groepjes kinderen die extra uitdaging nodig hebben. Ik ben ook rekenspecialist op school. Mijn hobby’s zijn tennissen, koken en op vakantie gaan. We trekken dan rond met onze camper. Ik woon in Someren met mijn vriend Stef en onze kinderen Evi (6 jaar) en Stan (4 jaar). Zoals de meesten al weten ben ik de zus van meester Rico. Mijn favoriete vak om te geven is rekenen.

 

Marita Mecklenfeld

Groep 7b, bovenbouwcoördinator

Inge Vermeulen

Groep 8a

Mijn naam is Inge Vermeulen, 39 jaar en woon met mijn man en 2 dochters in Veldhoven. Samen met juf Isabelle mag ik dit schooljaar les gaan geven aan groep 8a! Ik sta inmiddels al een aantal jaar in groep 8, maar ik blijf dit een geweldig jaar vinden. Naast dat er hard gewerkt wordt, staat er in groep 8 ook activiteiten als kamp en musical op het programma. Voor de overstap van groep 8 naar het Voortgezet Onderwijs vind ik het belangrijk dat kinderen zelf dingen leren doen, zelfverantwoordelijkheid ontwikkelen en weten wat hun talenten zijn! Kortom: Ik heb weer zin om groep 8 te begeleiden richting het Voortgezet Onderwijs. We gaan er samen een leuk en leerzaam schooljaar van maken! 

Isabelle van Riemsdijk

Groep 8a

Hoi! Ik ben Isabelle. Samen met mijn partner en twee kinderen woon ik in Nuenen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met knutselen, bakken en gitaar spelen. Een leukere baan dan juffrouw zijn bestaat er niet. Het blijft enorm bijzonder om een steentje te mogen bijdragen aan zowel de cognitieve als de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen. Het is mooi om te zien dat kinderen steeds meer vertrouwen krijgen in hun eigen kunnen. Voor mij staat een veilige en positieve groepssfeer centraal, waarin onderwijs zoveel mogelijk op maat wordt aangeboden. Ieder kind heeft zijn of haar eigen talenten en dat maakt het des te leuker om van en met elkaar te leren. De verbinding tussen leerkracht, ouders en kind vind ik erg belangrijk. Schroom dan ook niet om contact op te nemen wanneer u hier behoefte aan heeft.

Max Nouwens

Groep 8b en cultuurcoördinator

Hoi! Mijn naam is Max Nouwens. Dit schooljaar ben ik de meester van groep 8! Ik vind het erg leuk om met groep 8 aan de slag te gaan. Het kamp en de musical zijn natuurlijk leuk, maar tussen het plezier door gaan we ook veel leren. Bij alle vakken geniet ik ervan wanneer ik een kind kan aanbieden wat het nodig heeft en daar doe ik altijd mijn best voor. Als ik een favoriete les moet kiezen dan is het muziekles, vooral het samen musiceren vind ik leuk! Het wordt een leuk jaar met ook veel uitdagingen; ik heb er zin in!

Marnix Bijnagte

Onderwijsassistent

Mijn naam is Marnix Bijnagte, 21 jaar oud en woonachtig in Eindhoven.  Al van jongs af aan wist ik dat ik het basisonderwijs in wilde. Na de middelbare school ben ik daarom de opleiding onderwijsassistent gaan volgen. Van die drie jaar heb ik twee jaar stage mogen lopen binnen Eenbes op de Crijnsschool in Nuenen. Toen ik mijn diploma had behaald en opzoek ging naar een baan binnen het onderwijs, was er een collega die wel iets wist voor mij. Zij gaf mij de tip om te solliciteren bij de vervangerspool. Zo gezegd, zo gedaan. Ik mocht op gesprek komen en heb toen te horen gekregen dat ze mij wilden aannemen bij de vervangerspool. Via de vervangerspool heb ik te horen gekregen dat ik op de Dassenburcht mocht komen vervangen. Na anderhalf jaar werken op de Dassenburcht via de vervangerspool kreeg ik te horen dat ik als vaste kracht mocht blijven. Hier ben ik erg blij mee, en ik ga nog steeds elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Dries Klösters

Directeur

Ik ben Dries Klösters. Ik ben getrouwd met Marieke, heb 3 zonen en ben al opa van 4 geweldige kleinkinderen. Ik ben geboren en getogen in Uden maar na mijn diensttijd ben ik in Apeldoorn terecht gekomen en zeven jaar geleden zijn wij verhuisd naar BoekelCity.

 

Trotse directeur van onze Dassenburcht! En dit doe ik met veel plezier, passie en enthousiasme. Mijn loopbaan kent verschillende takken van sport. 14 jaar geleden van het bankwezen de overstap gemaakt naar het onderwijs

 

We hebben een fijne gezellige Brainportschool met een professioneel team. Op school zie ik enthousiaste kinderen die enorm hun best doen voor hun plekje in onze maatschappij.

Lonne Obers

Intern Begeleider groep 1 t/m 4

Ik ben Lonne Obers, 28 jaar oud en woon samen met mijn man en dochtertje in Helmond. Komend schooljaar werk ik alweer voor het negende jaar op de Dassenburcht en ga ik mezelf volledig richten op mijn IB-taken. Ik kijk er naar uit om de (extra) zorg van de kinderen te begeleiden en met het MT mee te denken over onderwijsontwikkelingen. Natuurlijk wil ik ook voldoende zichtbaar blijven op de werkvloer; voor leerkrachten, voor ouders én voor leerlingen. Mijn deur staat daarom altijd open voor een praatje.

Ik geniet ervan als ik de leerlingen zie ontwikkelen, als ik hen kan helpen en als ik hun nieuwsgierigheid kan blijven prikkelen. Daarnaast probeer ik deze nieuwsgierigheid ook bij de leerkrachten te blijven prikkelen, want iemand die nieuwsgierig is, blijft zichzelf ontwikkelen. Er is iedere dag weer iets nieuws te leren, voor leerlingen en leerkrachten.

We maken er een fijn schooljaar van samen!

Moniek van Gaal

Intern Begeleider groep 5 t/m 8
Mijn naam is Moniek van Gaal. Samen met Ronald en onze kinderen, Fabe, Lieve en Sverre, woon ik in Heeze. Sinds september 2018 werk ik, met veel plezier, op de Dassenburcht. Als intern begeleider van de bovenbouw richt ik me op de leerlingen, leerkrachten en ouders van groep 5 t/m 8.
Ik zie het iedere keer als een uitdaging het onderwijs voor alle leerlingen zo goed mogelijk passend te maken. Zodat ieder kind een fijne tijd heeft op de Dassenburcht.
Mijn deur staat open, loop gerust eens binnen. Tot ziens.

Hans Smolders

Conciërge

Ruim veertien jaar ben ik conciërge op een basisschool en ik  ga nog elke dag met veel plezier naar mijn werk. Als ik ‘s morgens door de gangen loop,  die blije kindersnoetjes zie en ik hoor die vrolijke stemmetjes roepen: “Hoi meneer Hans”  dan is mijn dag  weer goed begonnen. Nadat ik verschillende andere  banen had , kwam de wens  conciërge te worden.  Januari 2000 kwam eindelijk een vacature: conciërge van  De Triangel in Nuenen, de school waar ik vroeger zelf op had gezeten, Daar werkten nog leerkrachten waar ik zelf bij in de klas had gezeten. Ik had het snel naar mijn zin.  Klusjes genoeg en ik kon al snel goed overweg met de kinderen wat ik heel belangrijk vind.  Aan hulpjes had ik dan ook geen gebrek.

 

Werken in het onderwijs is  een heel verschil met werken in het bedrijfsleven. Je hebt toch met een andere manier  van werken te maken, maar vooral met jonge kinderen die je toch ook graag wat mee wilt geven. Het is een hele leuke afwisselende baan. Ik werk met een heel fijn team, ontzettend leuke kinderen  en denk nog iedere dag: “Dit is de mooiste baan die er is”.  Ik hoop dit werk nog lange tijd te kunnen blijven doen.

Aart van Herk

Conciërge

Hallo, ik ben Aart van Herk en ik ben de nieuwe conciërge op de Dassenburcht. Ik ben hier twee dagen in de week om Hans te helpen en vind het keileuk om hier te zijn! Hiervoor heb ik jaren bij de technische dienst van een hekkenfabriek gewerkt. Als ik niet op school ben, vind ik het leuk om oude dingen (bv motorfietsen) op te knappen (en er dan op te rijden). Verder vind ik geschiedenis heel leuk (vooral wo2) en dans ik heel graag op jaren 30/40 bigbandmuziek. Ik hoop iedereen hier op school het leven wat gemakkelijker te maken en met veel plezier met de collega’s en de kinderen te werken.

Celine Rongen

Vakleerkracht gym

Ik ben Celine Rongen, afgestudeerd aan de Fontys Sport Hogeschool te Eindhoven (2018). Ondertussen als gymdocent ervaring opgedaan op meerdere scholen. Al 3 jaar actief op de Dassenburcht.

Van kinds af aan was mij sport paardrijden. Tegenwoordig is mijn grootste passie is motorrijden!  Het mooiste aan gymdocent zijn is dat je de kinderen op zowel motorisch als sociaal-emotioneel vlak ervaringen leert opdoen. De vaardigheden succesbeleving, samenwerken en sportiviteit zijn essentieel voor mijn lessen.  

 

‘if you have the courage to fail, then you have the courage to succeed!’ 

 

Alle leerlingen krijgen 2x in de week les van mij (binnen en buiten). Voor gr 1 t/m 3 gym in de speelzaal en gr 4 t/m 8 gym in de grote gymzaal (Monseigneur Cuytenlaan), de buiten les is op en rondom schoolplein.  Ook zal ik tijdens de sportevenementen mijn steentje bijdragen.  

 

Ik kijk uit naar een sportief schooljaar!

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.