Ellen Fransen

Leerkracht groep 1/2b en 1/2d

Mijn naam is Ellen Fransen en ben samen met juf Lonne de juf van groep 1-2d. Ook werk ik nog 1 dag in de groep van juf Jill. Ik woon in Nuenen en heb een dochter van 9 jaar en een zoontje van 5 jaar.

Dit schooljaar wordt mijn vierde jaar op basisschool de Dassenburcht. Ik heb het erg naar mijn zin en het werken met kleuters is iedere dag een feest. Het aanstekelijke enthousiasme van kleuters en hun onderzoekende houding is voor mij als leerkracht iedere dag een cadeautje.

Ik houd van een fijne en gezellige sfeer in de klas, zodat ieder kind zich prettig en veilig voelt. Dat is ook de basis voor een goede leeromgeving. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.

Mijn werkdagen zijn: maandag-dinsdag-vrijdag in groep 1-2D en donderdag in groep 1-2B