Dries Klösters

dries.klosters AT eenbes DOT nl

Hallo, mijn naam is Dries Klösters. Ik ben getrouwd met Marieke, heb 3 zoons (Tom, Danny en Patrick) en ben al opa van 3 geweldige kleinkinderen (een tweeling: Max en Sam van 12 jaar en Dex van 4 jaar). Ik ben geboren en getogen in Uden maar na mijn diensttijd ben ik in Apeldoorn terecht gekomen en vijf jaar geleden zijn wij verhuisd naar BoekelCity.

Trotse directeur van onze Dassenburcht! En dit doe ik met veel plezier, passie en enthousiasme. Mijn loopbaan kent verschillende takken van sport. Van Manager bij Centraal Beheer in Apeldoorn, directeur Hypotheken bij de ABNAMRO in Utrecht tot eigenaar van mijn eigen coaching praktijk. 12 jaar geleden heb ik de kans gekregen om de opleiding ‘Schoolleider van Betekenis’ te volgen. Toen ik daarna aan de slag kon als directeur op een basisschool was dat voor mij een droom die uit kwam!

We hebben een fijne gezellige school met een professioneel team. Op school zie ik enthousiaste kinderen die enorm hun best doen voor hun plekje in onze maatschappij. En wij mogen daar samen met de ouders een bijdrage aan leveren. Het is de samenwerking en de spirit in deze school waar ik blij van word. Hier wil ik graag onderdeel van uitmaken en iets aan toevoegen.

Ik ga er vanuit dat u mij opzoekt wanneer u mij nodig heeft of wanneer er vragen zijn. Ook voor een praatje zomaar over iets of niets staat mijn deur open. Daarnaast zal ik regelmatig rondlopen in school en op het plein.

Tot ziens!

Met vrolijke groet,