Onze Ouderraad dit schooljaar

Loslaten is niet mijn sterkste kant, daarom ben ik graag betrokken bij de school van onze kinderen. Mijn naam is Brigit Span en ik ben met veel plezier voorzitter van deze Ouderraad. Maar bovenal mama van Wies (brugklasser op het Eckartcollege), Suus (groep 7) en Loes (groep 6). Wil jij ook een steentje bijdragen? Spreek me dan aan op het schoolplein of mail me

Mijn naam is Cindy Kuijten, trotse mama van Julian (11), Morris (8) en Vic (6). Ik vind het erg leuk om mijn steentje te kunnen bijdragen met het organiseren van leuke activiteiten voor onze kinderen tijdens hun basisschooltijd. Zo wordt het naar school gaan voor onze kinderen nog leuker!

 

 

Ik ben Jeroen Eijk, vader van IJsbrand in groep 8 en Aletta in groep 6. Veder heb ik nog twee jongens op de middelbare school. Ik vind het belangrijk om lid te zijn van de OR om zo wat meer betrokken te zijn bij wat er zoal op de school speelt en vooral ook een helpende hand uit te steken. En nee, het valt niet altijd mee om tijd en energie te vinden naast werk, gezin en een handvol hobby’s. Maar als we allemaal wat helpen, hebben de kinderen en het team van leerkrachten er allemaal profijt van. Zo heeft iedereen een leuke tijd!

Niets gaan vanzelf of is vanzelfsprekend, in de OR zie ik een groep enthousiaste en betrokken ouders die er alles aan doen om de schooltijd van de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hoe mooi is het dat zij zich inspannen voor het plezier van alle kinderen. Mijn naam is Anne van Och, moeder van Sofie in groep 8 en Floor in groep 6. Dit wordt mijn eerste jaar in de OR, ik vervul de rol van penningmeester. Ik vind het leuk om via de OR wat meer betrokken te zijn bij wat er op de school speelt en vooral ook mijn steentje bij te dragen aan alle mooie activiteiten die door de OR worden georganiseerd!

 

 

 

Ik ben Peggy Blommers, moeder van Lone uit groep 6 en moeder van Finn, brugklasser op het Eckartcollege.

Ik vind het heerlijk om mijn talent als duizendpoot in te zetten voor allerlei activiteiten, en op deze manier meer betrokken te zijn bij het leven van onze kinderen op school.

Samen met een hele leuke club ouders die zich samen de OR noemen, hoop ik ook dit schooljaar weer bij te dragen aan de leuke herinneringen die gemaakt worden op de Dassenburcht!

 

 

 

 

Hallo, ik ben Esther de Groot, getrouwd met Elwin en moeder van Dewi ( groep 8) en Indi ( groep 6). Ik werk als coördinator Jeugd bij de gemeente Geldrop-Mierlo.

Ik vind het leuk om mee te helpen allerlei activiteiten te organiseren voor de kinderen buiten het reguliere lesprogramma. Op deze manier ben ik ook meer betrokken bij school en kan ik iets extra's betekenen om de schooltijd voor de kinderen naast leerzaam ook leuk, gezellig en plezierig te maken.

 

Hallo allemaal,
Activiteiten op school voor kinderen zijn erg belangrijk. Hoe leuk is het, als je als ouder daarbij een beetje kan helpen....?
Mijn naam is Sanne Coolen. Getrouwd met Marcel en samen hebben wij twee dochters. Lobke in de eerste van het Eckartcollege en Silke in groep 7.
Ik weet eigenlijk niet eens meer hoeveel jaar ik alweer lid ben van de Ouderraad, maar ik vind het nog steeds erg leuk en vooral heel gezellig, dus ook dit jaar ga ik me weer lekker inzetten.

Ik heb er weer zin in!

 

 

 

Ik ben Frederieke Janssen, moeder van Sebas en Boris. Zelf ben ik leerkracht op een andere school en zie dat het belangrijk is voor kinderen en leerkrachten dat er activiteiten worden georganiseerd. Waarbij de hulp van ouders ontzettend welkom is. Buiten dat feit, vind ik het fijn om betrokken te zijn bij het wel en wee op school van mijn kinderen en zo mijn steentje bij te dragen aan een super schooltijd!

 

 

Hallo, mijn naam is Yvonne van de Kruijs. Ik ben getrouwd met Will en trotse moeder van Lisa (groep 4a) en Ruben (Groep 1/2a). Ik ben alweer enkele jaren lid van de ouderraad. Ik vind het leuk om te helpen bij de activiteiten die op school georganiseerd worden. Op deze manier ben ik extra betrokken en kan ik hopelijk bijdragen aan een fijne schooltijd voor alle kinderen!

 

Ik ben Susan van Lier, mama van twee jongens. Jurre zit in groep 7a en Melle zit in de brugklas van de Rooi Pannen. Omdat ik het leuk vind om meer betrokken te zijn bij de kinderen op school en te helpen waar ik kan, ben ik lid van de OR. Met dit enthousiaste en gezellige team organiseren we veel leuke dingen voor alle kids op school.

 

 

 

Mijn naam is Marjolijn de Zoete, trotse moeder van Isis (groep 4a) en Olof (groep 1/2a) In het dagelijkse leven werk ik met veel plezier als anesthesiemedewerker.

Ik vind het erg belangrijk en leuk om betrokken te zijn bij school en mee te helpen met de activiteiten die we organiseren op school!

 

 

Ik ben Leonie Kasje, getrouwd met Jonne en samen hebben we drie kinderen: Timme (groep 8), Feya (groep 6) en Pleun (groep 4). Vorig jaar zijn we met ons gezin van Eindhoven naar Nuenen verhuisd. Het is natuurlijk even wennen in een nieuwe omgeving, maar we hebben het erg naar ons zin in Nuenen!

Het lijkt me heel leuk om OR-lid te zijn om op een actieve en betrokken manier de school, ouders en leerkrachten beter te leren kennen en mijn steentje bij te kunnen dragen aan een leuke schooltijd van onze kinderen.

 

 

Ik ben Monique Pommé, trotse mama van Fenne uit groep 6, Julian uit groep 4b en Thijmen uit groep 1/2b. Ik ben dit schooljaar nieuw in de ouderraad en heb veel zin om samen met de andere enthousiaste ouders de activiteiten op school te organiseren. Ik kan de speciale dagen toen ik op de basisschool zat nog goed herinneren en vind het fijn om nu bij te dragen aan deze dagen voor onze kids!

 

 

 

Hoi allemaal!

Ik ben Candy, moeder van twee meiden Saar (groep 4a) en Lot (groep 1d). Nu beide meiden op school zitten blijft er voor mij wat tijd over om te helpen met activiteiten op school. Niet alleen ik beleef er plezier aan, maar ook onze meiden vinden het superleuk dat ik bij bijzondere momenten op school te vinden ben. Dit wordt mijn eerste jaar als OR-lid en ik heb al ondervonden dat het een creatieve, actieve club ouders is! Ik heb zin om er samen een top-jaar van te maken!

Een school die een fijne sfeer heeft, leuke activiteiten organiseert voor haar leerlingen en waar ook de ouders zich prettig voelen: dat lukt alleen met de betrokkenheid van ouders. Want wat wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit alles mogelijk te maken.

Mijn naam is Marjorie Franssen en ik ben de moeder van Madelief (groep 5), Annemijn (groep 4A) en Olivier (SO De Berkenschutse).
De ouderraad is een gezellige en sociale club. Ik vind het leuk om samen met hen allerlei activiteiten te organiseren. Het is dankbaar werk als je merkt dat de kinderen enthousiast zijn over wat voor leuks er allemaal gebeurt op school.

Ondertussen zitten onze 2 zonen op de Dassenburcht. Didier in groep 3a en Mathis in groep 1d. Ik, Delphine Béguin, getrouwd met Gert-Jan, vond het wel tijd worden om mijn steentje bij te dragen aan deze enthousiaste school. En dat wil ik graag gaan doen in mijn eerste jaar bij de ouderraad. Hoe leuk is het om activiteiten mee te organiseren waarmee wij de kinderen een extra gezellige tijd kunnen geven op school. Ik heb er zin in!

Mijn naam is Marlies Bovers, moeder van 2 dochters. Maud zit in groep 1/2a en Pien zit in groep 4a.

Vanaf het schooljaar 2018-2019 kom ik het OR-team versterken. Het lijkt mij fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden voor de kinderen van de Dassenburcht. Ik vind dergelijke activiteiten een belangrijk onderdeel van een onvergetelijke basisschooltijd. Bovendien is het leuk om deel uit te maken van een team enthousiaste ouders die dit allemaal mogelijk maken!

Mijn naam is Lucia Geus en ik ben adjunct-directeur en leerkracht van groep 3a op De Dassenburcht. Ik ben al vele jaren met heel veel plezier werkzaam in het onderwijs en vind een goede samenwerking met ouders zeer belangrijk en plezierig. Tijdens mijn hele onderwijsloopbaan heb ik een rol mogen spelen binnen ouderraden. Samen kun je veel voor de kinderen organiseren en betekenen. Bovendien is het ook heel gezellig met deze club enthousiaste ouders. Ik ben vanuit ons team de vaste vertegenwoordiger in de Ouderraad hier op school.