Onze Ouderraad dit schooljaar

Als je kind naar de basisschool gaat, moet je als ouder leren loslaten. Je krijgt niet meer alles mee wat je kind doet, leert en meemaakt. Voor mij een mooie reden om dichter betrokken te willen zijn bij onze school. Ik ben Brigit Span en ben met veel plezier voorzitter van deze Ouderraad. Maar vooral mama van Wies (groep 8), Suus (groep 6) en Loes (groep 5). Wil jij ook meer betrokken zijn, spreek me dan vooral aan op het schoolplein of mail me

Mijn naam is Cindy Kuijten, een trotse jongensmama van Julian (10), Morris (7) en Vic (5). Ik vind het erg leuk om mijn steentje te kunnen bijdragen met het organiseren van leuke activiteiten voor onze kinderen tijdens hun basisschooltijd. Zo wordt het naar school gaan voor onze kinderen nog leuker!

 

 

 

Ik ben Jeroen Eijk, vader van IJsbrand in groep 7 en Aletta in groep 5. Veder heb ik nog twee jongens op de middelbare school. Ik vind het belangrijk om lid te zijn van de OR om zo wat meer betrokken te zijn bij wat er zoal op de school speelt en vooral ook een helpende hand uit te steken. En nee, het valt niet altijd mee om tijd en energie te vinden naast werk, gezin en een handvol hobby’s. Maar als we allemaal wat helpen, hebben de kinderen en het team van leerkrachten er allemaal profijt van. Zo heeft iedereen een leuke tijd!

 

Voor mij - Lilian Bastiaans - gaat het laatste jaar in als penningmeester. Mijn jongste dochter (Ilse) zit in groep 8 en gaat op weg naar de middelbare school. Voor mij eindigt dan het basisschooltijdperk.
Tijdens de basisschooltijd van Kim en Ilse heb ik me alle jaren actief ingezet voor de kinderen en ik kan hier met enorm veel plezier op terugkijken. Ik heb een fijne samenwerking ervaren met het team en werkgroepen van de OR. Ik heb een geweldige tijd gehad op de Dassenburcht - net als Kim en Ilse. Op naar weer een mooi schooljaar!

 

 

 

Mijn naam is Heleen van der Horst, moeder van twee dochters: Marrit uit groep 8 en Femke, die op de Dassenburcht heeft gezeten en nu in de derde klas van de middelbare school zit. Omdat ik het leuk vind om meer betrokken te zijn bij de school, heb ik me aangemeld als lid van de ouderraad. Ik wil me graag inzetten om leuke activiteiten voor de kinderen te verzorgen, zodat ze later met veel plezier aan hun Dassenburchttijd terugdenken.

 

 

 

 

Ik ben Peggy Blommers, moeder van Finn uit groep 8 en Lone uit groep 5. Dit is alweer mijn zesde jaar als lid van de ouderraad, een hele fijne club actieve, creatieve, inventieve ouders. (informeer eens bij een van ons, misschien is het ook wel iets voor jou?!

Ik vind het heerlijk om mijn talent als duizendpoot in te zetten voor allerlei activiteiten, en op deze manier nog meer betrokken te zijn bij het leven van onze kinderen op school. Ook dit jaar hoop ik zo weer bij te dragen aan de leuke herinneringen die gemaakt worden op de Dassenburcht!

 

 

Hallo, ik ben Esther de Groot, getrouwd met Elwin en moeder van Dewi ( groep 7) en Indi ( groep 4/5). Ik werk als coördinator Jeugd bij de gemeente Geldrop-Mierlo.

Ik vind het leuk om mee te helpen allerlei activiteiten te organiseren voor de kinderen buiten het reguliere lesprogramma. Op deze manier ben ik ook meer betrokken bij school en kan ik iets extra's betekenen om de schooltijd voor de kinderen naast leerzaam ook leuk, gezellig en plezierig te maken.

 

 

 

Activiteiten op school voor kinderen zijn erg belangrijk. Hoe leuk is het, als je als ouder daarbij een beetje kan helpen....?
Mijn naam is Sanne Coolen. Getrouwd met Marcel en samen hebben wij twee dochters. Lobke in groep 8 en Silke in groep 6.
Ik weet eigenlijk niet eens meer hoeveel jaar ik alweer lid ben van de Ouderraad, maar ik vind het nog steeds erg leuk en vooral heel gezellig, dus ook dit jaar ga ik me weer lekker inzetten.

Ik heb er weer zin in!

 

 

Hoi, ik ben Dian de Kok. Ik werk in een bloemenwinkel en ben mama van Lieke de Kok (groep 6) en Guusje de Kok (groep 4). Het is leuk om samen met andere moeders en leerkrachten activiteiten te organiseren voor de school. Dit wordt mijn derde jaar en gaan er weer gezellig jaartje van maken.

 

Mijn naam is Rebecca Cox, getrouwd met Jos en moeder van Beau, die sinds dit jaar niet meer op de Dassenburcht zit, maar in de eerste op het Eckart en Fleur (groep 6). Dit is mijn derde jaar als OR-lid. Een leuke manier om actief betrokken te zijn bij de activiteiten voor de kinderen van de Dassenburcht. Het is fijn om op deze manier bij te kunnen dragen aan een plezierige, leerzame en vooral gezellige basisschooltijd voor alle leerlingen.

 

 

Hoi, mijn naam is Saskia Strijbos-Van der Wijk, mama van Sem en Elin. Sem zit in groep 4 en Elin in groep 3. Ook dit jaar zal ik actief betrokken zijn bij de ouderraad om op deze manier hulp te bieden bij de diverse activiteiten om bij te dragen aan een fijne schooltijd voor onze kinderen.

 

 

 

 

Ik ben Frederieke Janssen, moeder van Sebas en Boris. Zelf ben ik leerkracht op een andere school en zie dat het belangrijk is voor kinderen en leerkrachten dat er activiteiten worden georganiseerd. Waarbij de hulp van ouders ontzettend welkom is. Buiten dat feit, vind ik het fijn om betrokken te zijn bij het wel en wee op school van mijn kinderen en zo mijn steentje bij te dragen aan een super schooltijd!

 

 

 

Ik ben Yvonne van de Kruijs. Getrouwd met Will en moeder van Lisa (groep 3) en Ruben (groep 1/2B). Dit is mijn tweede jaar bij de ouderraad. Ik vind het leuk om mee te helpen bij de organisatie en uitvoering van de verschillende activiteiten die georganiseerd worden en op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne schooltijd voor alle kinderen!

 

Ik ben Susan van Lier, 39 jaar oud. Mama van Melle uit groep 8 en Jurre uit groep 6. Omdat ik het leuk vind om meer betrokken te zijn bij de kinderen op school en ze te helpen waar ik kan, ben ik lid van de OR. Met dit enthousiaste en gezellige team organiseren we veel leuke dingen voor alle kids op school.

 

 

 

Hallo, mijn naam is Ingrid Boons moeder van twee kids. Evi groep 5 en Joeri groep 7. Dit wordt mijn eerste jaar OR. Het is leuk om mee te denken en om mee te helpen bij diverse schoolactiviteiten. De leden van de OR vormen een fijn en enthousiast team.

Mijn naam is Marjolijn de Zoete, trotse moeder van Isis (groep 3b) en Olof (groep 1/2b) In het dagelijkse leven werk ik met veel plezier als anesthesiemedewerker.

Ik vind het erg belangrijk en leuk om betrokken te zijn bij school en mee te helpen met de activiteiten die we organiseren op school!