Onze Ouderraad dit schooljaar

 In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier meegewerkt aan de verschillende activiteiten die de OR in samenspraak met school organiseert. Mijn naam is Delphine Béguin, mama van Didier (groep 5) en Mathis (groep 3b) en ik ben sinds afgelopen schooljaar voorzitter van de ouderraad. Samen met het enthousiaste team van OR-leden zorgen wij ervoor dat de kinderen, zeker in deze tijd van Corona, toch nog leuke activiteiten kunnen doen. Heb je ook interesse om jouw steentje bij te dragen aan de OR, spreek mij aan op school of stuur een e-mail.

 

 

 

 

Ik ben Jeroen Eijk, vader van Aletta in groep 8 en daarmee mijn laatste jaar bij de OR. Verder heb ik nog drie jongens op de middelbare school. Ik vind het belangrijk om lid te zijn van de OR om zo wat meer betrokken te zijn bij wat er zoal op de school speelt en vooral ook een helpende hand uit te steken. En nee, het valt niet altijd mee om tijd en energie te vinden naast werk, gezin en een handvol hobby’s. Maar als we allemaal wat helpen, hebben de kinderen en het team van leerkrachten er allemaal profijt van. Zo heeft iedereen een leuke tijd!

 

 

Niets gaan vanzelf of is vanzelfsprekend, in de OR zie ik een groep enthousiaste en betrokken ouders die er alles aan doen om de schooltijd van de kinderen zo leuk mogelijk te maken. Hoe mooi is het dat zij zich inspannen voor het plezier van alle kinderen. Mijn naam is Anne van Och, moeder van Sofie in de tweede jaar van het Eckart College en Floor in groep 8. Ik vervul dit jaar voor het laatst de rol van penningmeester. Ik vind het leuk om via de OR wat meer betrokken te zijn bij wat er op de school speelt en vooral ook mijn steentje bij te dragen aan alle mooie activiteiten die door de OR worden georganiseerd!

Ik ben Anke Prins, getrouwd met Bas en moeder van Suus en Tim. Suus is 7 en zit in groep 4a en Tim is 4 en zit in groep 1/2c. Sinds afgelopen jaar zit ik bij de OR en wat een bewogen jaar was dat, op alle vlakken! Veel dingen mochten opeens niet meer doorgaan. Het mooie aan deze OR vind ik dat er desondanks manieren zijn gevonden om toch iets voor onze kinderen te betekenen. En daar gaan we dit jaar mee door. Ook al mogen wij nog niet de school in, toch gaan we manieren vinden om het nog leuker te maken op school. Mocht je daar nog ideeën of feedback voor hebben, dan mag je me altijd aanspreken.  

 

Ik ben Monique, trotse mama van Fenne uit groep 8, Julian uit groep 6 en Thijmen uit groep 4a! Dit is voor mij het derde schooljaar in de OR. Ik vind het super leuk en gezellig om samen met de andere ouders uit de OR de activiteiten op school te organiseren. Zo ben ik een beetje betrokken bij wat er op school speelt en ook mijn kids vinden het kei leuk dat ik regelmatig op school rondloop!

 

 

 

 

Ik ben Frederieke Janssen, moeder van Sebas en Boris. Zelf ben ik leerkracht op een andere school en zie dat het belangrijk is voor kinderen en leerkrachten dat er activiteiten worden georganiseerd. Waarbij de hulp van ouders ontzettend welkom is. Buiten dat feit, vind ik het fijn om betrokken te zijn bij het wel en wee op school van mijn kinderen en zo mijn steentje bij te dragen aan een super schooltijd!

 

 

Hallo, mijn naam is Yvonne van de Kruijs. Ik ben getrouwd met Will en trotse moeder van Lisa (groep 6) en Ruben (groep 4). Ik ben alweer enkele jaren lid van de ouderraad. Ik vind het leuk om te helpen bij de activiteiten die op school georganiseerd worden. Op deze manier ben ik extra betrokken en kan ik hopelijk bijdragen aan een fijne schooltijd voor alle kinderen!

 

 

Mijn naam is Marjolijn de Zoete, trotse moeder van Isis (groep 5/6) en Olof (groep 4b) In het dagelijkse leven werk ik met veel plezier als anesthesiemedewerker. Ik vind het erg belangrijk en leuk om betrokken te zijn bij school en mee te helpen met de activiteiten die we organiseren op school!

 

 

 

Ik ben Leonie Kasje, getrouwd met Jonne en samen hebben we drie kinderen: Timme (Eckart), Feya (groep 8) en Pleun (groep 6). Sinds drie jaar wonen we met ons gezin in Nuenen en we hebben het hier erg naar ons zin. Het is heel leuk om OR-lid te zijn om zo op een actieve manier betrokken te zijn bij de school, ouders en leerkrachten en ook om een steentje bij te kunnen dragen aan een leuke schooltijd van onze kinderen.

Ik ben Candy, moeder van twee meiden Saar (groep 5/6) en Lot (groep 3a). Ik vind het fijn om samen met andere ouders een leuk (feest) programma voor alle kinderen op school te organiseren. Niet alleen ik beleef er plezier aan, maar ook onze meiden vinden het superleuk dat ik bij bijzondere momenten op school te vinden ben. Nu hopen we natuurlijk dat het dit schooljaar met Corona toch gaat lukken! Dit wordt mijn derde jaar als OR-lid. Ik heb zin om er samen een topjaar van te maken! Heb je vragen of goede ideeën, spreek me gerust aan!

Een school dat een fijne sfeer heeft, leuke activiteiten organiseert voor haar leerlingen en waar ook de ouders zich prettig voelen: dat lukt alleen met de betrokkenheid van ouders. Want wat wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit alles mogelijk te maken. Mijn naam is Marjorie Franssen en ik ben de moeder van Madelief (groep 7), Annemijn (groep 6) en Olivier (SO De Berkenschutse). De ouderraad is een gezellige en sociale club. Ik vind het leuk om samen met hen allerlei activiteiten te organiseren. Het is dankbaar werk als je merkt dat de kinderen enthousiast zijn over wat voor leuks er allemaal gebeurt op school.

 

 

Mijn naam is Marlies, en ik ben moeder van twee dochters, waarvan de jongste in groep 4 zit en de oudste in groep 6. Vanaf het schooljaar 2018-2019 ben ik het OR team komen versterken en dat is erg leuk. Het is fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die georganiseerd worden op school, die zorgen voor een onvergetelijke basisschooltijd voor de kinderen. Bovendien is het leuk om deel uit te maken van een team enthousiaste ouders die dit allemaal mogelijk maken!

 

 

Mijn naam is Maartje en ik ben moeder van een Fenna in groep 5/6 en een  Hugo  in groep 4b. Ik ben zelf werkzaam als leerkracht in Nijmegen, waar ik met heel veel plezier werk. Ik ben sinds kort lid van de oudercommissie van de Dassenburcht.  Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij de school en mee te denken en te helpen bij activiteiten voor de kinderen. Een school met een enthousiaste OR zorgt denk ik voor een leuke tijd voor de kinderen.

 

Mijn naam is Milka van de Kerkhof, trotse mama van Kiki (bijna 6). Sinds drie jaar woonachtig in Nuenen en zou niet anders meer willen. Super leuk om op deze manier meer betrokken te zijn bij school! In het verleden veel evenementen mogen organiseren en dat altijd met veel plezier gedaan. Ik ga dus graag de uitdaging aan om, samen met een enthousiaste groep ouders, leuke activiteiten te organiseren voor alle kinderen. Vooral in deze gekke tijden van Corona is het belangrijk voor de kinderen toch leuke activiteiten neer te zette zodat zij ook gewoon kind kunnen zijn en kunnen genieten van school en alles wat daarbij hoort! Laten we er samen een mooi schooljaar van maken!

Mijn naam is Karin Oomen, moeder van Sofie in groep 4 en Sanne in groep 1. Vorig schooljaar heb ik meegekeken met de OR. Vanaf dit schooljaar kom ik de OR versterken. Het lijkt me fijn om bij te kunnen dragen aan alle leuke activiteiten die er georganiseerd worden voor de  kinderen. Schoolactiviteiten zijn erg belangrijk voor een fijne tijd op de basisschool en daar help ik graag aan mee!

Ik vind het leuk om samen met andere enthousiaste ouders mee te denken en een bijdrage te leveren aan een leuke en fijne schooltijd voor onze kinderen. Mijn naam is Martine en ik ben de trotse mama van Liv (groep 6) en Nina (groep 3). Ik heb veel zin om er een leuk schooljaar van te maken!

Ik ben Ivo Sanders. Vader van Keen (groep 3), Nova (groep 1/2) en Blis die we in augustus dit jaar mochten verwelkomen. Ik woon mijn hele leven al in Nuenen en dat bevalt prima! Het is leuk om via de OR wat meer mee te krijgen van alle activiteiten en het reilen en zeilen rondom de school.