Wilco Boelens

Leerkracht groep 4b

wilco.boelens AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Wilco Boelens, ik ben 41 jaar, getrouwd en heb drie hele lieve kinderen. Ik woon sinds 2017 in Geldrop.

Nadat ik de HAVO heb afgerond, ben ik de koksschool gaan doen, maar dat was niks voor mij. Na toch mijn diploma gehaald te hebben, ben ik begonnen aan de PABO. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Wat vind ik het supermooi om elke dag weer de kinderen op school te mogen begroeten en ze weer iets nieuws te leren!

De open en onbevangen houding van de kinderen spreekt mij ontzettend aan, daar zouden wij als volwassenen echt nog wat van kunnen leren.

De coachende rol die ik in de klas heb, is mij ook op mijn lijf geschreven naast mijn werk. Ik heb les gegeven aan kinderen die het poolbiljarten onder de knie willen krijgen en ook op de tennisbaan sta ik vaak iets uit te leggen.

Ik kijk er erg naar uit om komend jaar in groep 4 met Evelien en Kim te werken. Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag.

Mocht u vragen hebben, loop dan gerust binnen!