Simone van Hoek

Leerkracht groep 3a
Schoolopleider

simone.vanhoek AT eenbes DOT nl

Ik ben Simone van Hoek. Ik kom uit Deurne en vorm een samengesteld gezin met mijn vriend en onze drie kinderen.

Ik werk met heel veel plezier op De Dassenburcht. Een school waar ik me thuis voel, mede door de fijne sfeer die er is en de betrokkenheid van de ouders.

Op woensdag en donderdag mag ik aan de slag in groep 3a. Ik heb al wat jaren ervaring in groep 3 en ik ben heel blij dat ik mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme weer mag inzetten voor deze leergierige groep kinderen.

Daarnaast ben ik op De Dassenburcht ook werkzaam als schoolopleider. Dit betekent dat ik de studenten en hun mentoren en de startende en nieuwe leerkrachten bij ons op school coach en begeleid. Daarnaast regel ik alle praktische zaken die te maken hebben met stage en waarborg ik de kwaliteit van het begeleiden van studenten. Ik houd intensief contact met de opleidingsinstituten.

Ik ben er trots op om te zeggen, dat De Dassenburcht een gecertificeerde opleidingsschool is.

Op dinsdag ben ik werkzaam als extern stagebegeleider. Ik begeleid studenten van hogeschool De Kempel tijdens hun stage. Dit vind ik een hele mooie functie, omdat ik graag de enthousiaste leraren van de toekomst wil voorbereiden op het mooie beroep van juf of meester.

De deur van mijn klas staat altijd open, dus loop gerust eens binnen.