Simone van Hoek

Leerkracht groep 3a

simone.vanhoek AT eenbes DOT nl

Ik ben Simone van Hoek. Ik kom uit Deurne en vorm eensamengesteld gezin met mijn vriend en onze drie kinderen.

 

Ik werk met heel veel plezier op De Dassenburcht. Een school waar ik me thuis voel, mede door de fijne sfeer die er is en de betrokkenheid van de ouders. We zijn immers samen verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen. 

 

Owoensdag en donderdag mag ik aan de slag in groep 3a. Ik heb al wat jaren ervaring in groep 3 en ik ben heel blij dat ik mijn kennis, vaardigheden en enthousiasme weer mag inzetten voor deze leergierige groep kinderen. 

 

Daarnaast ben ik op De Dassenburcht ook werkzaam als schoolopleider. Dit betekent dat ik de studenten en hun mentoren en de startende en nieuwe leerkrachten bij ons op school coach en begeleid. Daarnaast regel ik alle praktische zaken die te maken hebben met stage en waarborg ik de kwaliteit van het begeleiden van studenten. Ik houd intensief contact met de opleidingsinstituten.

Ik ben er trots op om te zeggen, dat De Dassenburcht eengecertificeerde opleidingsschool is. 

 

Op dinsdag ben ik werkzaam als extern stagebegeleider. Ik begeleid studenten van hogeschool De Kempel tijdens hun stage. Dit vind ik een hele mooie functie, omdat ik graag deenthousiaste leraren van de toekomst wil voorbereiden op het mooie beroep van juf of meester. 

 

Als er vragen of opmerkingen zijn, neem gerust meteen contact met me op. Ik beantwoord ze graag.

Naar overzicht