Sarah de Laat

Onderwijsassistente

sarah.delaat AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Sarah de Laat, ik ben 22 jaar oud. Ik werk sinds 2018 op de Dassenburcht en ik ben onderwijs assistent bij de kleuterklassen. Ik werk vier dagen per week, elke dag bij één van onze vier kleuterklassen. Alle kleuters zien mij dus één dag per week.Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag.

En dan over mij;

Ik ben afgestudeerd als onderwijs assistent en pedagogisch medewerker. Daarna heb ik nog twee jaar pedagogiek gestudeerd. Toch gaat mijn voorkeur uit naar het werk wat ik nu doe.

Het aller leukste vind ik om kinderen te zien groeien, fouten te zien maken, daarvan te leren en daarna weer verder te zien groeien en ontdekken.

Ik heb in de groepen 1 tot en met 7 gewerkt maar mijn voorkeur ligt absoluut bij de kleuter groepen.

Ik kijk er naar uit om een band op te bouwen met de kinderen en net dat extra beetje te kunnen bieden waar een leerkracht misschien geen tijd voor heeft.

Ik vind het ook fantastisch om creatief bezig te zijn, ik maak de thema hoeken, bedenk graag knutsel werkjes en versier de klas graag met jullie mooie kunstwerken.

In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met het schrijven van kinderboeken, gedichten en verhalen. Ik teken en knutsel graag en ben dol op mijn nagels en make-up mooi maken!

Ik ben graag buiten, fiets graag in de bossen en ga graag een stukje wandelen in de zon.

Oh, en mijn lievelingskleur is roze! Haha

Mochten jullie nog vragen hebben, iets over mij willen weten of gewoon even willen kletsen,

Mag je me altijd aanspreken!