Rico van Doren

Leerkracht groep 5a
Bouwcoördinator bovenbouw en rekenspecialist

rico.vandoren AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Rico van Doren. Ik ben 31 jaar en woon in Someren. Op maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep 5a. 

 

Ik vind het belangrijk om samen met kinderen te kijken naar wat ze nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Op deze manier pas ik mijn onderwijs aan op de (onderwijs)behoeften en interesses van elk kind. Dit leidt tot plezier en motivatie bij kinderen, wat ik belangrijke voorwaarden vind om tot resultaat en ontwikkeling te komen bij kinderen. Het geeft me plezier en voldoening om op deze manier met kinderen te werken. Ik vind het prettig om samen met kinderen, ouders en collega's hieraan te werken. Samen komen we tot goed en uitdagend onderwijs voor elk kind!

 

Naast groepsleerkracht ben ik ook bouwcoördinator van de bovenbouw en rekenspecialist. Elke woensdag ben ik hiermee bezig op school. Ik vind het interessant en ik zie het als een uitdaging om mee te denken en bij te dragen aan het verbeteren en vernieuwen van het (reken)onderwijs op De Dassenburcht. 

 

We maken er samen een geweldig en leerzaam jaar van!

Naar overzicht