Michelle Pillaerds

Leerkracht groep 3b

michelle.pillaerds AT eenbes DOT nl

Ik ben Michelle Pillaerds en ik ben 25 jaar. Dit wordt mijn derde jaar hier op school. Afgelopen twee jaar vond ik het erg leuk om voor het eerst een eigen klas te hebben sinds ik was afgestudeerd. Dit jaar heb ik er ook weer erg veel zin in! Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag sta ik in groep 3b.

Ik vind het erg leuk om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en ze op deze manier zelf dingen te laten ontdekken. Ook vind ik het erg belangrijk dat kinderen op hun eigen niveau werken en dit is gelukkig goed bij de kleuters te realiseren.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om terrasjes te pakken met vrienden en boulder ik graag.

Ik heb erg veel zin in het nieuwe schooljaar en kijk er naar uit om weer nieuwe kinderen en ouders te ontmoeten.