Marvin Jansen

Lio - stagiaire groep 8a

Mijn naam is Marvin Jansen, ik ben 21 jaar oud wonende in Liehout met mijn ouders en oudere broer. Ik studeer aan Hogeschool de Kempel, waarbij ik nu in mijn laatste jaar zit. Ik hoop aan het einde van het jaar te kunnen zeggen dat ik een echte meester ben.

Ik mag met alle trots zeggen dat ik in samenwerking met meester Max en Juf Inge dit jaar groep 8a mag voorzien van een geweldig jaar! Ik loop stage op maandag en dinsdag, maar soms ben ik vaker te vinden binnen de Dassenburcht.

Een goede relatie tussen leerling en leerkracht vind ik ontzettend belangrijk. Dit doe ik door niet alleen gesprekken te voeren met kinderen over schoolse activiteiten, maar ook over de leuke dingen die ze in hun vrije tijd hebben gedaan. Verder streef ik naar het geven van boeiende en leerzame lessen. Ik gebruik hiervoor de methode als rode draad en bedenk dan een leuke activiteit met behulp van bewegend leren. Als aanvulling binnen de les neem ik ook wel eens materialen, voorwerpen en spullen mee om kinderen een beter beeld te geven.

Verder geef ik één keer in de week voetbal training aan een jeugdteam in Lieshout, namelijk de JO15-1. Op zaterdag ben ik leider van het team. Voordat ik naar de wedstrijd van mijn jeugdteam ga moet ik werken. Dit doe ik bij de Jumbo in Veghel in het distributiecentrum. Hier werk ik als reachtrucker om pallets met etenswaren te verplaatsen voor de winkels waar u bijvoorbeeld uw boodschappen haalt.

Zelf ben ik keeper van het derde elftal bij Eli. Na 16 jaar vind ik het nog steeds leuk om een balletje te trappen. Ook vind ik het leuk om uit te gaan eten, op het terras te zitten of met vrienden wat te gaan doen.

Ik kijk ernaar uit om van dit jaar een geweldig jaar te maken!