Mari√ętte Franssen

mariette.franssen AT eenbes DOT nl

Ruim drie jaar ben ik directeur van Eenbes Brede School De Dassenburcht. Een boeiende, maar zeker ook enerverende baan. De Dassenburcht is een "jonge school". De uitdaging om daar een fijne en goede school van te maken heb ik met beide handen aangegrepen. Zonder een enthousiast, hardwerkend team is dat niet mogelijk. Ik mag me gelukkig prijzen met zoveel goede collega's om me heen die samen met mij de school een gezicht geven.

Daarbij werken we samen met onze partners binnen de Brede School: de peuterspeelzaal en de kinderopvang. Ik sta zelf incidenteel voor de klas en mis soms het intensieve contact met kinderen. Ik werk 4 dagen, ben op vrijdag meestal vrij. Mijn deur staat altijd open voor iedereen die me nodig heeft, of het nu een kleine of grote vraag is. U bent welkom!