Inge Vermeulen

Leerkracht groep 8a

inge.vermeulen AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Inge Vermeulen, 38 jaar en woon met mijn man en 2 dochters in Veldhoven. Op maandag, dinsdag en vrijdag ben ik werkzaam op De Dassenburcht.

Samen met meester Max en mijn LIO-stagiaire meester Marvin mag ik dit schooljaar lesgeven aan groep 8a. Dit wordt inmiddels het 4e jaar dat ik les mag geven aan groep 8. Ik heb er weer zin in!

Ik hou van lezen, wandelen en sporten. Ook hou ik van uitdagingen en nieuwe dingen (uit)proberen. Wat uw kind mij vaak gaat horen zeggen in de klas is: ‘Van proberen kan je leren en ook van fouten kun je leren.’

Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn eigen talenten. Als leerkracht wil ik de kinderen een uitdagende omgeving bieden, zodat ze geprikkeld worden om (verder) te leren en te groeien.

Voor de overstap van groep 8 naar het Voortgezet Onderwijs vind ik het belangrijk dat kinderen dingen zelf leren doen, zelfverantwoordelijkheid ontwikkelen en weten wat hun talenten zijn!

Kortom: Ik heb weer zin om groep 8 te begeleiden richting het Voortgezet Onderwijs. We gaan er samen een leuk en leerzaam schooljaar van maken!