Inge Vermeulen

Leerkracht groep 8
Techniekcoördinator

inge.vermeulen AT eenbes DOT nl

Ik ben Inge Vermeulen. Ik ben 37 jaar en ik woon met mijn man en 2 meiden in Veldhoven. Op maandag en woensdag ben ik werkzaam in groep 8. Op dinsdagen verzorg ik de technieklessen voor groep 1 t/m 8. Het is inmiddels het 3e jaar dat ik aan groep 8 lesgeef en dat ik ook techniekdocent ben. 

Ik hou van lezen, wandelen en sporten. Ook hou ik ervan om zelf iets uit te proberen. Wat uw kind mij vaak gaat horen zeggen in de klas is: ‘Van proberen kun je leren en ook van fouten kun je leren’. 

Elk kind is uniek en elk kind heeft zijn eigen talenten. Als leerkracht wil ik de kinderen een uitdagende omgeving bieden, zodat ze geprikkeld worden om (verder) te leren en te groeien. 

 

Voor de overstap van groep 8 naar het Voortgezet Onderwijs vind ik het belangrijk dat leerlingen dingen zelf leren doen, zelfverantwoordelijkheid ontwikkelen en weten wat hun talenten zijn!  

 

Kortom: Ik heb weer zin om groep 8 te mogen begeleiden richting het Voortgezet Onderwijs. We gaan er samen een leuk schooljaar van maken! 

 

 

Naar overzicht