Ilona van Gemert

Leerkracht groep 3b

ilona.vangemert AT eenbes DOT nl
Hoi, via deze weg wil ik me even voorstellen. Ik ben juf Ilona en al geruime tijd werkzaam op de Dassenburcht. Voor een aantal ouders zal ik dan ook al een bekend gezicht zijn. De laatste jaren heb ik steeds lesgegeven aan groep 3 en me daardoor goed kunnen oriënteren en ontwikkelen op dit specifieke leerjaar. Het blijft voor mij elk jaar bijzonder om te zien hoe de kinderen (vaak) als kleuters binnenkomen, maar al snel “groot” worden. 
Het is voor mij belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen; op zijn eigen manier en in het eigen tempo. Ik vind het prettig om samen met u te kijken hoe we dat het beste voor elkaar kunnen krijgen! 
Ik maak deel uit van het leerteam lezen, ook omdat lezen zo’n belangrijke plaats inneemt in groep 3. Daarnaast ben ik zelf een fervent lezer!
In de toekomst zou ik me graag verder willen ontwikkelen op het gebied van coaching. Wensen en dromen genoeg nog voor de toekomst!
Mocht u meer willen weten, dan kunt u altijd bij mij terecht op maandag t/m donderdag! Op vrijdag is meester Wilco in de groep.
We hebben er samen weer heel veel zin in!

 

Naar overzicht