Evelien Tielemans

Leerkracht groep 4b

evelien.tielemans AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Evelien Tielemans, 31 jaar en woon samen met mijn vriend en dochtertje Jara in het mooie Lieshout.
Inmiddels ben ik alweer 2 jaar werkzaam op de Dassenburcht. Ik heb het hier prima naar mijn zin!
Aankomend schooljaar zal ik voor het 2e jaar groep 4 gaan doen samen met Wilco.
In mijn vrije tijd ben ik graag met creatieve dingen bezig. Ik maak graag dingen zelf met de naaimachine zoals een tas, een jurk of kleren voor Jara. Ik kan enorm genieten van muziek en vind het heerlijk om te wandelen in de natuur.
Ik heb het altijd al erg leuk gevonden om kinderen iets te leren en mee te geven. Zelfstandigheid, eigenaarschap, samenwerken en verantwoordelijkheid zijn dingen die ik als leerkracht erg belangrijk vind. Daarnaast vind ik dat de basis ligt bij lekker in je vel zitten en zelfvertrouwen opdoen. Hier zal ik als leerkracht dan ook zeker m’n best voor gaan doen!
Op naar een fijn, nieuw schooljaar!