Emmy van Gestel

Leerkracht groep 7b

emmy.vangestel AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Emmy van Gestel. Ik ben 24 jaar oud en woon in Sint-Oedenrode. Al vanaf toen ik zelf nog een kind was wist ik al dat ik voor de klas wilde staan.  Dit schooljaar is mijn tweede jaar op de Dassenburcht. Mijn passie voor het onderwijs is ontstaan omdat ik de eerlijk- en puurheid van kinderen erg mooi vind. Iedere dag heb ik weer een lach op mijn gezicht wanneer we samen weer een hoop nieuwe dingen hebben geleerd.
Je maakt me blij met het doen van leuke dingen. Ik houd ervan om te gaan wandelen, gezellig te kletsen, een leuk spel te doen of om lekker uit eten te gaan. Dit schooljaar ben ik juf van groep 7B. Ik heb er heel veel zin in om er een leuk en leerzaam schooljaar van te maken.

Mochten jullie vragen hebben dan loop gerust eens binnen!