Corina Lodewijk

Leerkracht groep 1/2a

corina.lodewijk AT eenbes DOT nl
Mijn naam is Corina Lodewijk. Het is al weer het zesde jaar dat ik op De Dassenburcht mag werken.
Ik ga iedere dag met veel plezier naar school. Een groep kinderen nieuwsgierig maken naar de wereld om hen heen, dichtbij en ver weg. Ik laat graag veel uit de kinderen komen. Kinderen weten al zo veel en kunnen zelf zoveel vragen stellen. Door in gesprek te gaan leer ik wat ze al weten en wat ze nog willen leren. We werken op De Dassenburcht in thema’s en ik vind het heerlijk om daar mijn fantasie en creativiteit op los te laten. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen in mijn groep, zo komen ze tot leren.
Op maandag, dinsdag en woensdag sta ik voor groep 1-2A. Op de andere dagen staat juf Anja voor de groep, een collega waar ik al veel jaren mee samen werk.
Samen met mijn man Frank en onze twee dochters woon ik al weer heel wat jaartjes in Nuenen, ik vind het altijd gezellig om kinderen in het dorp tegen te komen. In mijn vrije tijd dans ik graag en ik hou van tekenen, schilderen en maak ik poppen van vilt.
Ik heb zin in weer een nieuw schooljaar!