Chantal Hageman

Leerkracht groep 8b

chantal.hageman AT eenbes DOT nl

Hoi! Ik ben Chantal Hageman. Ik ben 27 jaar en ik woon in Nuenen samen met mijn man, 3 zoontjes en hondje. Dit schooljaar sta ik op dinsdag, woensdag en donderdag in groep 8B!

Ik houd van kletsen, wandelen, lekker eten, spelletjes spelen en de zon! Wanneer het dan ook maar een klein beetje kouder wordt, dan kan het wel eens zo zijn dat je me de hele dag zie bibberen van de kou.

Op school vind ik het belangrijk dat kinderen vooral eerlijk zijn. Eerlijk wanneer ze iets moeilijk vinden, even niet lekker in hun vel zitten, eigenlijk over alles. Door dingen te vertellen kunnen we de meeste dingen oplossen en verder ontwikkelen! Ook vind ik het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen zijn. Iedereen is ergens goed in en het is goed dat je dat laat zien!

Ik heb er mega veel zin in om dit jaar te starten met een schoolkamp in plaats van te eindigen met een schoolkamp. Wat zal dit een leuke tijd zijn voor de leerlingen, waar we het hele jaar nog profijt van hebben!

Mochten jullie nog vragen heb, weet mij dan te vinden!