Celine Rongen

Vakleerkracht gym

celine.rongen AT eenbes DOT nl

Ik ben Celine Rongen, afgestudeerd aan de Fontys Sport Hogeschool te Eindhoven (2018). Ondertussen als gymdocent ervaring opgedaan op meerdere scholen. Al 7 jaar ben ik actief in het begeleiden van diverse activiteiten voor de open jongeren beweging in mijn dorp. Daarbij het organiseren van zomerkamp en begeleiden van de jeugdraad tijdens carnaval. Van kinds af aan tot heden doe ik aan paardrijden. Maar mijn grootste passie is motorrijden.

Ik werk voor Nationaal Bureau Sport Stimulering bij Sportdocent. Hierbij worden we geplaatst op scholen die opzoek zijn naar een vakdocent voor lichamelijke opvoeding. Sportdocent heeft als doel om de basis van de motorische ontwikkeling goed te regelen via het structureel aanbod van kwalitatieve gymlessen.

Het mooiste aan gymdocent zijn is dat je de kinderen op zowel motorisch als sociaal-emotioneel vlak ervaringen leert opdoen. Maar het beste moment blijft als een kind succesbeleving ervaart.

‘if you have the courage to fail, then you have the courage to succeed!’

Aanwezig op maandag/vrijdag (groep 1 t/m groep 8)