Anouk Smulders

Lio - stagiaire groep 5b

Hallo allemaal! Mijn naam is Anouk Smulders, ik ben 23 jaar oud en woon in Nuenen. Ik ben een PABO-studente aan Hogeschool de Kempel, dit jaar zit ik in het vierde en tevens laatste jaar van de opleiding. Hiervoor heb ik de opleiding Onderwijs Assistent afgerond.

In het verleden heb ik al 2 jaar stage gelopen op de Dassenburcht, waardoor de school en veel kinderen voor mij al bekend zijn!

Dit schooljaar zal ik te vinden zijn in groep 5b, samen met juf Vreni. Maandag en dinsdag zijn mijn vaste stagedagen. Zodra de afstudeerfase begint, zal ik vier aaneengesloten weken zelfstandig les geven aan de klas.

Een positief klassenklimaat, veiligheid, vertrouwen en een prettig contact met zowel kinderen als ouders staan voor mij centraal. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen als individu en zich prettig voelen in de groep. Door een luisterend oor te bieden en de kinderen te motiveren hoop ik ze optimaal te stimuleren.

In mijn vrije tijd werk ik bij de Etos, wandel ik graag in het bos en klets ik het liefst bij met vriendinnen.

We maken er samen een leuk, leerzaam en gezellig jaar van!