Anja de Zeeuw

Leerkracht groep 1/2a en 1/2c
Techniekcoördinator

anja.dezeeuw AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Anja de Zeeuw. Dit schooljaar verzorg ik op dinsdag samen met Inge het techniekonderwijs, woensdag neem ik groep 1/2c over van Michelle en op donderdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 1/2a als duo van Corina.

Met veel plezier werk ik met de kleuters; ik vind het heerlijk om van deze leeftijdsgroep de ontwikkeling te volgen en te begeleiden. Elk schooljaar is het weer een genot om te ervaren hoe een net vierjarige in de groep opgenomen wordt en samen met de andere kleuters spelenderwijs elke dag weer wat leert of ontdekt. Het mooie van het kleuteronderwijs vind ik, dat we aan de hand van thema’s werken die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Heerlijk die verwondering en het enthousiasme van de kinderen ………geweldig om aan te sluiten bij de behoeften van de kinderen en ze steeds weer een stapje verder te zien groeien……ieder kind op zijn/haar eigen niveau.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen en gewaardeerd voelen, respectvol met elkaar om leren gaan en zich spelenderwijs/ontdekkend met behulp van verschillende activiteiten ontwikkelen met o.a. als doel dat ze lekker in hun vel zitten, trots zijn op wie ze zijn en wat ze kunnen.

Naast  juf, ben ik moeder van een dochter en een zoon. In mijn vrije tijd trek ik er graag op uit met mijn vriend Bob met de camper, fiets of wandelschoenen.